Prezentare Novline

Fondată în 1994, compania NOVLINE este lider pe piața auto din Russia, specializată în proiectarea, fabricarea și vânzarea de accesorii auto: covorașe TPE, covorașe textile, tăvițe portbagaj TPE, bavete noroi, carenaje roată, deflectoare geamuri, capota și faruri, precum și grile, bull-bar-uri.

Uzina NOVLINE plasată pe o suprafață de 25000m2 are peste 700 de angajati și o cifra de afaceri peste 45 milioane de euro. Accesoriile NOVLINE sunt exportate în peste 35 de țări din: Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Africa și în țările CSI. Anual sunt invesți în cercetări și dezvoltare peste 0,8 milioane de euro.

Experiența acumulata permite să spună, că produsele NOVLINE sunt solicitate, practice, comode, stilate și cel mai important sunt produse ecologice.

Printre parteneri (OES) în Russia ai companiei NOVLINE se numără: FORD SOLLERS HOLDING; ROLF (MITSUBISHI); TOYOTA MOTOR (TOYOTA, LEXUS); GM CIS (CHEVROLET, OPEL); GM – AUTOVAZ; PEUGEOT CITROEN RUS; RENAULT- AUTOFRAMOS; MAZDA MOTOR RUS; SOLLERS (SSANGYONG); MOBIS (KIA, HYUNDAI); NISSAN MANUFACTURING RUS (NISSAN, INFINITI); TATA – DAEWOO; DERWAYS (LIFAN, HAIMA); CHRYSLER RUS (CHRYSLER, JEEP, DODGE); VOLKSWAGEN GROUP RUS; GEELY MOTORS; CHERRY AUTOMOBILE RUS; IRITO (GREAT WALL); HONDA MOTOR RUS.

Slogan-ul companiei NOVLINE – ”advantage in details” - reflectă politica companiei, scopul de a oferi proprietarilor de automobile cele mai bune accesorii auto cu gust rafinat, stilate, cu perfecțiune de proiectare și eleganta.

La crearea unui produs nou compania NOVLINE ia în considerare cerințele de bază ale consumatorilor moderni de accesorii auto: siguranță, ergonomie, durabilitate, fiabilitate și proprietățile estetice. Calitatea NOVLINE este confirmată de ambele certificate interne și externe. Controlul calității produsului în producție este realizată în conformitate cu cerințele standardului internațional ISO 9001:2008. Produsele NOVLINE au luat, de asemenea, teste conform normelor producătorilor în SGS INSTITUT FRESENIUS Gmbh - unul dintre cei mai importanti furnizorii de siguranță și de testare a calității în sectorul auto din Europa. SGS raport certifică produsele Novline care satisfac cerințele UE de sănătate, siguranță, și de mediu.